It is currently 16 Dec 2018, 04:58

All times are UTC+03:00




Post new topic  Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: 06 Apr 2014, 12:51 
Offline

Joined: 24 Sep 2009, 08:26
Posts: 70
Car: Alfa Romeo 147 JTD
Location: Ploiesti, Prahova
TwinTwin Quote:
Cu acest cablu se poate face treaba?
Cablu Diagnoza KKL (VAG COM 409) modificat pentru Fiat, Alfa Romeo, Lancia. Compatibil Fiatecuscan, Multiecuscan
unde pot gasi driver pentru acest cablu??


Top
   
PostPosted: 06 Apr 2014, 13:05 
Offline
User avatar

Joined: 10 Oct 2008, 20:12
Posts: 3316
Car: Alfa Romeo 156
Location: 47.1528378,27.588692
aici Pe Win 7 X64 nu-l ia. Doar pe Windows-uri X86, in cazul meu.

_________________
Alfa Romeo 156 2.0 TS
EX: Alfa Romeo 156 2.0 TS
Redline once a day, keeps the mechanic away 8)


Top
   
PostPosted: 06 Apr 2014, 15:11 
Offline

Joined: 24 Sep 2009, 08:26
Posts: 70
Car: Alfa Romeo 147 JTD
Location: Ploiesti, Prahova
tomi_alfa Quote:
aici Pe Win 7 X64 nu-l ia. Doar pe Windows-uri X86, in cazul meu.
multumesc!!!
Si inca o intrebare.Pot face proxy alignment cu cablul asta albastru vag-kkl ??


Top
   
PostPosted: 06 Apr 2014, 17:58 
Offline
User avatar

Joined: 04 May 2012, 22:59
Posts: 1615
Car: Alfa Romeo GT jtd
Location: Braila
gisedas Quote:
tomi_alfa Quote:
aici Pe Win 7 X64 nu-l ia. Doar pe Windows-uri X86, in cazul meu.
multumesc!!!
Si inca o intrebare.Pot face proxy alignment cu cablul asta albastru vag-kkl ??
nu doar cu elm 327 dar si acolo trebuie scoasa o rezistenta R04.

_________________
No job,No money,No woman,No car = No problem
alfa romeo gt 1.9 jtdm
ex. alfa romeo gt jtd,150 cp
ex.alfa romeo 145 1.9 jtd
ex. audi 100 2.0 D
ex.bmw 520i
ex.lancia prisma 1.9 TD
ex.olcit


Top
   
PostPosted: 06 Apr 2014, 18:01 
Offline
User avatar

Joined: 04 May 2012, 22:59
Posts: 1615
Car: Alfa Romeo GT jtd
Location: Braila
bluecar Quote:
gisedas Quote:
tomi_alfa Quote:
aici Pe Win 7 X64 nu-l ia. Doar pe Windows-uri X86, in cazul meu.
multumesc!!!
Si inca o intrebare.Pot face proxy alignment cu cablul asta albastru vag-kkl ??
nu doar cu elm 327 dar si acolo trebuie scoasa o rezistenta R04. nu stiu sigur daca la toate sau numai la chinezarii.

_________________
No job,No money,No woman,No car = No problem
alfa romeo gt 1.9 jtdm
ex. alfa romeo gt jtd,150 cp
ex.alfa romeo 145 1.9 jtd
ex. audi 100 2.0 D
ex.bmw 520i
ex.lancia prisma 1.9 TD
ex.olcit


Top
   
PostPosted: 02 Jan 2015, 22:59 
Offline

Joined: 25 May 2012, 10:28
Posts: 33
Car: 159
Location: timisoara
aici gasiti driverele de la elm 327 pentru toate windows-urile
http://www.silabs.com/products/mcu/page ... ivers.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

si incerc sa va atasez multiecuscan 2.2 cu licenta.

pentru doritori exista mp-ul
fara programe piratate pe public
multumesc
madkat

_________________
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009955474092" onclick="window.open(this.href);return false;


Top
   
PostPosted: 03 Jan 2015, 10:47 
Offline
User avatar

Joined: 20 Oct 2011, 20:12
Posts: 5271
Car: 156
Location: Galati
nu cred ca e legal sa pui softul aici, daca vrei sa oferi ceva pe mail e treaba ta, parerea mea, ca sa nu luam ceea ce exemplifica avatarul tau. :lol:

_________________
Alfa Romeo Crosswagon Image

nu este deajuns sa detii o Alfa Romeo sau mai multe ca sa fii alfist.....

Go further! AlfaClub.ro is about support!



Top
   
PostPosted: 25 Aug 2017, 16:57 
Offline

Joined: 25 Aug 2017, 16:53
Posts: 3
Car: Stilo
Salut! am tot citit pe aici in speranta ca gasesc si eu raspunsul pe care il caut.
Am un Stilo si caut un cablu pentru diagnoza sa ma pot conecta pe toate cele... motor, body, abs... stiu ca trebuie un cablu elm dar nu stiu care.
Rog un mic ajutor din partea voastra! Cel mai probabil o sa folosesc fiatecuscan ca soft.


Top
   
PostPosted: 25 Aug 2017, 17:14 
Offline
User avatar

Joined: 10 Oct 2008, 20:12
Posts: 3316
Car: Alfa Romeo 156
Location: 47.1528378,27.588692
ELM 327 cu cablu, ca e mai sigur.

_________________
Alfa Romeo 156 2.0 TS
EX: Alfa Romeo 156 2.0 TS
Redline once a day, keeps the mechanic away 8)


Top
   
PostPosted: 25 Aug 2017, 17:33 
Offline

Joined: 25 Aug 2017, 16:53
Posts: 3
Car: Stilo
nu stiu dupa ce sa ma uit exact, te rog da-mi un exemplu , un link ceva...


Top
   
PostPosted: 25 Aug 2017, 18:02 
Offline
User avatar

Joined: 10 Oct 2008, 20:12
Posts: 3316
Car: Alfa Romeo 156
Location: 47.1528378,27.588692
Exemplu // Exemplu2 // Exemplu3
Google it!

_________________
Alfa Romeo 156 2.0 TS
EX: Alfa Romeo 156 2.0 TS
Redline once a day, keeps the mechanic away 8)


Top
   
PostPosted: 25 Aug 2017, 18:55 
Offline

Joined: 25 Aug 2017, 16:53
Posts: 3
Car: Stilo
Super! iti multumesc mult de raspuns si timpul acordat!


Top
   
PostPosted: 29 Jun 2018, 02:06 
Offline
User avatar

Joined: 02 May 2018, 05:12
Posts: 34
Car: AR•147 1.9JTDm 88kw
Location: București/Popești-Leordeni
Salutari!

Din dorinta de a nu a apela la specialisti la nevoie, am hotarat sa achizitionez o interfata OBD2 pentru a-mi fi de folos in viitor. Am achizitionat fix Exemplul2 postat de tomi_alfa mai sus (dar din alte surse), documentat inainte bine-nteles cum si in ce constau aceste interfete, asa cum ma asteptam am pus mana pe o chinezarie.

Dupa mici teste, incercari, am constatat ca FiatEcuScan/MultiEcuScan nu vor sa o recunoasca chip! (ELM327 Failed -> Connect to ECU or something la orice incercam sa ma conectez) Programelul cu care a venit insotita, functioneaza. O cumparasem asumandu-mi riscul de a primi o chinezarie, dar in ideea de a o "opera" ulterior si eliminandu-i acel rezistor de 120ohm. Problema e ca scumpii nostri chinezoi au avansat, folosind SMD-uri in loc de LED-uri, lipsa inscriptiilor rezistorilor, s.a.m.d

Este cineva dragut sa ma indrume cam ce ar trebui sa fac sa pot folosi FES/MES in conditii normale cu aceasta interfata fara a mai da banii pe alta? (Daca exista posibilitatea)

Am atasat poze cu placa interfetei.
Attachment:
IMG_0667.JPG
IMG_0667.JPG [ 4.78 MiB | Viewed 224 times ]
Attachment:
IMG_0674.JPG
IMG_0674.JPG [ 5.2 MiB | Viewed 224 times ]
Attachment:
IMG_0671.JPG
IMG_0671.JPG [ 5.56 MiB | Viewed 224 times ]


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+03:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited