It is currently 27 May 2020, 05:13

All times are UTC+03:00




Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ] 
Author Message
 Post subject: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 15 Jan 2010, 01:42 
Offline
User avatar

Joined: 18 Feb 2006, 19:39
Posts: 10325
Car: o cisterna
Location: Kronstadt
Dupa cum spune si titlul....

http://fiatecuscan.net/" onclick="window.open(this.href);return false;

_________________
156 2.0 TS
156 SW 2.0 JTS
166 2.4 JTD TI
916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 15 Jan 2010, 12:04 
Offline
User avatar

Joined: 24 Feb 2008, 20:20
Posts: 129
Location: Iasi
asta vroiam sa intreb, ce interfete folositi? Eu am 1.9jtd 8V 116 CP ar merge interfata Vag-com sau ELM327 USB v.1.3a.. ?

_________________
Un om bogat nu este acela care are cel mai MULT ci acela care are nevoie de cel mai PUTIN


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 16 Jan 2010, 00:50 
Offline
User avatar

Joined: 24 Feb 2008, 20:20
Posts: 129
Location: Iasi
nimeni?

_________________
Un om bogat nu este acela care are cel mai MULT ci acela care are nevoie de cel mai PUTIN


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 16 Jan 2010, 12:51 
Offline

Joined: 31 May 2007, 17:01
Posts: 58
Cablu USB VAG-COM KKL folosesc eu si merge perfect.
http://scantool.imechatronics.com/vagcom_kkl.jpg
Am avut probleme la inceput - imi dadea "Invalid ISO code" pentru ECU, imi afisa balarii la ECU info si se deconecta non-stop (la fiecare frana sau curba mai serioasa). Am incercat sa ma conectez si cu demo-ul de Alfadiag (http://www.alfadiag.net" onclick="window.open(this.href);return false;), cu care n-am reusit deloc, dar dupa aia Fiat ECU Scan a mers perfect.
Daca ar fi sa speculez, as zice ca oarece rutine de initializare sunt cu probleme in FES, dar bine facute in Alfadiag. Am auzit si oameni care ziceau ca au avut probleme similare care s-au rezolvat o data ce au incercat sa se conecteze cu Unidiag intai.

Gicutza: ECU tau (Bosch EDC 15c7 CF3) e suportat, conform http://www.fiatecuscan.net/SupportedVehiclesList.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;.


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 29 Jan 2010, 14:59 
Offline

Joined: 02 Aug 2006, 12:24
Posts: 1139
Location: Bucuresti/Alexandria
M-am jucat acum cu el, face toti banii (chiar daca e free). Individul ala merita o donatie, a facut un fel de AlfaDiag cu mai multe motoare, dar gratis. N-am avut timp sa incerc treaba cu export, nu m-am prins inca, insa am sters rapid o eroare de airbag aparuta la celebra mufa.

Merge o interfata KKL, ca sa poti sa folosesti si pentru airbag/abs trebuie sa ai d-aia cu microswitch cu 3 pozitii.


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 06 Feb 2010, 17:27 
Offline

Joined: 05 Feb 2010, 21:41
Posts: 12
Da e foarte misto SI MERGE SI CU GALLETTO 1250. intradevar merita toti banii :money:


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 06 Feb 2010, 17:34 
Offline
User avatar

Joined: 17 Jul 2008, 19:33
Posts: 1524
Car: Mercedes C Coupe
Location: Berlin
Cat costa acel cablu si unde il pot gasi?

_________________
Mercedes C Coupe 192 HP
ex: Alfa 156 SW 2.0TS, 2000
Alfa 156 SW 2.4 JTD 20v, 2003


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 06 Feb 2010, 21:45 
Offline

Joined: 05 Feb 2010, 21:41
Posts: 12
de exemplu si aici ............

citeste regulamentul inainte sa incepi sa postezi diverse linkuri catre siteuri care vand diverse produse


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 06 Feb 2010, 23:39 
Offline

Joined: 05 Feb 2010, 21:41
Posts: 12
AAAAAAAAAA OK ACUMA AM INTELES scuze de aia dispar mereu ?


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 07 Feb 2010, 01:40 
Offline
User avatar

Joined: 08 Jan 2006, 20:00
Posts: 3502
Car: 159-Brera-Spider916
Location: Bucuresti
IRBabuin Quote:

Merge o interfata KKL, ca sa poti sa folosesti si pentru airbag/abs trebuie sa ai d-aia cu microswitch cu 3 pozitii.
am eu , cine are nevoie sa spuna si se poate imprumuta :)

_________________
no sleep at night , waiting to drive again ALFA ROMEO
piese Alfa Romeo tuning & styling;piese Alfa Romeo din dezmembrari;piese aftermarket si originale
Vodafone 0732557732 Cosmote 0785184245 Orange 0751314197
gabriel@alfisti.ro http://www.alfisti.ro/shop" onclick="window.open(this.href);return false;


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 18 Mar 2010, 19:04 
Offline

Joined: 25 Sep 2008, 13:24
Posts: 185
Location: BUCURESTI
madkat Quote:
Ciudat...
Cu aceeasi interfata - aceeasi varianta de soft (1.6) dar cu alt laptop - un eeepc de data asta - am reusit sa ma conectez, puteam sa dau comenzi, citeam erori dar nu pot sa vad nici un parametru in timp real... nu se activeaza "casutele" din dreptul lor.
la un 156 JTS 2004...
any ideas?
Bifeaza-le


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 19 Mar 2010, 11:03 
Offline

Joined: 25 Sep 2008, 13:24
Posts: 185
Location: BUCURESTI
madkat Quote:
Pai aia e ca nu se bifau. Erau blur-uite.
Intre timp am rezolvat - dar am uitat sa postez - Yani (cel care a afcut softul) mi-a raspuns la mail - cum ca ar fi patit si altii fix ca mine si s-ar fi rezolvat prin instalarea unui .net framework diferit. Eu aveam 2.0 si am instalat 3.5-ul - si programelul (acelas) si-a revenit, merge perfect. Am setat si latenta portului la minim (1) si abia mi-a dat de doua ori mesajul "port latency too high" in decurs de jumatate de ora conexiune continua.
Asta pentru ca ai in port setings ca default, latency setat la 16.
Seteaza la Devicde Manager-Ports-Com1-Properties-Port Settings-Advanced 256/256/1 (recive buffer/trasmit buffer/latency) nu o sa-ti mai dea mesajul, asta daca ai interfata pe usb.
Daca ai avea pe serial setezi recive si transmit buffer-ul la minim.
Bafta


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 09 Apr 2010, 13:15 
Offline
User avatar

Joined: 03 Jun 2007, 12:26
Posts: 481
Car: Alfa Romeo 155
Location: Bucuresti - Braila
Pentru 155, are o mufa cu 3 pini, Motronic M 2.10.4?

Multumesc, anticipat!

_________________
The one and only - Alfa Romeo

- 2017 - Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V TS - "2004"
- 2009 - Alfa Romeo 155 1.8 16V TS - "1996"
- 2007 - Alfa Romeo 33 1.7 8V- "1986" - ex.
- 1997 - Alfa Romeo 1750 Berlina - "1968" - ex.


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 09 Apr 2010, 13:42 
Offline

Joined: 25 Sep 2008, 13:24
Posts: 185
Location: BUCURESTI
Alfa Romeo 1750 Quote:
Pentru 155, are o mufa cu 3 pini, Motronic M 2.10.4?

Multumesc, anticipat!
salut
Fiat EcuScan nu are deocamdata acoperire pe motorizarea ta.
Numai AlfaDiag are acoperire pentru masina ta deocamdata.
Daca ai mufa cu 3 pini, atunci iti trebuie un adaptor de la interfata Vagcom cu 16 pini la cea cu 3 pini.
Daca vrei mai multe sfaturi ca altceva nu-ti pot da foloseste nr de tel sau emailul din semnatura.


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 13 Apr 2010, 10:40 
Offline
User avatar

Joined: 03 Sep 2007, 12:08
Posts: 174
salutre
cum pot ma inregistrez pe fiatecuscan.net? cand dau sa intru imi cere user/pass...
mersi

_________________
2006 Alfa Romeo GT 2.0JTS Distinctive


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 13 Apr 2010, 10:54 
Offline

Joined: 25 Sep 2008, 13:24
Posts: 185
Location: BUCURESTI
ccdarkness Quote:
salutre
cum pot ma inregistrez pe fiatecuscan.net? cand dau sa intru imi cere user/pass...
mersi
Nu poti sa intri, cred ca e o problema cu serverul de ceva timp.
Nu facea asa cu ceva timp in urma.
Am incercat sa ma conectez eu (sunt inregistrat) si nu functioneaza.
Stai linistit si ai rabdare, poate se rezolva.


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 13 Apr 2010, 13:01 
Offline
User avatar

Joined: 23 Mar 2008, 22:24
Posts: 1697
Location: Iasi
Quote:
Hi All,

I finally released FiatECUScan 2.0.
The major change is that now I have 2 versions - FREE and REGISTERED. The FREE version has some limitations.
I'm not ready with the commercial version yet. I have some legal issues to solve and will probably release it in a week. I know that everyone is curious about the price, so I will announce it here - the price will be 49.95 euro.
........ etc etc
madkat are dreptate. Ce e mai sus e citat dintr-un post al lui Yani de pe alfa156.net

_________________
Alfa 156 SW 1,9 JTD 16V


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 13 Apr 2010, 13:26 
Offline

Joined: 25 Sep 2008, 13:24
Posts: 185
Location: BUCURESTI
Asa e vrea sa scoata si versiunea comerciala dar din cate am inteles eu va merge cu doua versiuni in paralel, cea free si cea comerciala.
"The major change is that now I have 2 versions - FREE and REGISTERED"


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 17 Apr 2010, 17:57 
Offline

Joined: 25 Sep 2008, 13:24
Posts: 185
Location: BUCURESTI
mattydr67 Quote:
Asa e vrea sa scoata si versiunea comerciala dar din cate am inteles eu va merge cu doua versiuni in paralel, cea free si cea comerciala.
"The major change is that now I have 2 versions - FREE and REGISTERED"
Am versiunea cu bani (registred).
O sa o probez saptamana asta.
Sa vedem ce face in plus
Apropo nu va gandit ca am dat bani pe ea.
Doar doua borcane de " Castraveti Bulgaresti"


Top
   
 Post subject: Re: Fiat Ecu Scan
PostPosted: 21 Apr 2010, 11:41 
Offline
User avatar

Joined: 03 Jun 2007, 12:26
Posts: 481
Car: Alfa Romeo 155
Location: Bucuresti - Braila
Felicitari!

_________________
The one and only - Alfa Romeo

- 2017 - Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V TS - "2004"
- 2009 - Alfa Romeo 155 1.8 16V TS - "1996"
- 2007 - Alfa Romeo 33 1.7 8V- "1986" - ex.
- 1997 - Alfa Romeo 1750 Berlina - "1968" - ex.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ] 

All times are UTC+03:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited