It is currently 25 May 2020, 16:04

All times are UTC+03:00




Post new topic  Reply to topic  [ 92 posts ]  Go to page 1 2 3 4 Next
Author Message
 Post subject: fiat ecu scan 2.1.full
PostPosted: 25 Apr 2010, 14:11 
Offline

Joined: 03 Feb 2010, 23:49
Posts: 42
o mica atentie pentru voi . fiatecuscan v 2.1 full comercial cu registrare efectuata pentru tot staful :tongue: :peace: http://www.megaupload.com/?d=7BM2JGS8" onclick="window.open(this.href);return false;


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 14:20 
Offline
User avatar

Joined: 29 Mar 2007, 19:02
Posts: 2015
Car: 156 2.0 jts/156 GTA
nu merge

_________________
1. Denial 2. Anger 3. Bargaining 4. Depression 5. Acceptance ...

The 5 stages of buying petrol.


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 14:57 
Offline

Joined: 03 Feb 2010, 23:49
Posts: 42
stetun Quote:
o mica atentie pentru voi . fiatecuscan v 2.1 full comercial cu registrare efectuata pentru tot staful :tongue: :peace: http://www.megaupload.com/?d=7BM2JGS8" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.megaupload.com/?d=7BM2JGS8" onclick="window.open(this.href);return false; inainte de a descarca introdu codurile formate din litere si numere si asteapta sa treaca secundele si apoi faci download standard


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 15:15 
Offline
User avatar

Joined: 26 Feb 2009, 21:18
Posts: 880
Car: KamiKaze 147
Location: Bucuresti
Multumim! :wave:

_________________
(O=v=O) - 147 1.9 JTD


Last edited by Cristi84 on 25 Apr 2010, 15:25, edited 2 times in total.

Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 15:19 
Offline

Joined: 03 Feb 2010, 23:49
Posts: 42
Cristi84 Quote:
Multumim! :wave:
cu mare placere. deci ai reusit sa descarci da ?


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 15:25 
Offline
User avatar

Joined: 26 Feb 2009, 21:18
Posts: 880
Car: KamiKaze 147
Location: Bucuresti
L.E. Da, am reusit....acum mai ramane sa-mi cumpar si un cablu de diagnoza. :P

_________________
(O=v=O) - 147 1.9 JTD


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 15:37 
Offline

Joined: 31 Dec 2008, 16:17
Posts: 104
Stie cineva de unde pot cumpara un cablu care sa mearga cu fiat ecu scan?


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 17:07 
Offline

Joined: 03 Feb 2010, 23:49
Posts: 42
alfagby Quote:
Stie cineva de unde pot cumpara un cablu care sa mearga cu fiat ecu scan?
Poti sa-l cumperi un cablu kkl vag sau un elm 327 de la Johny nr: 0723372300


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 17:15 
Offline
User avatar

Joined: 23 Feb 2009, 02:03
Posts: 112
Location: Giurgiu
Cam la ce pret este un cablu din asta??


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 17:26 
Offline
User avatar

Joined: 24 Feb 2008, 20:20
Posts: 129
Location: Iasi
vai daca nu acum 5 min am mutat desktop-ul din masina pt diagnoza, ca deh.. n-am laptop.Am o interfata elm 327 v 1.3a si nu se sincronizeaza cu FiatECUScan15.exe... stiti daca merge cu noua versiune? nu mai merita efortul sa cobor iar. Insa imi merg cu altele:ScanMasterELM_1.5.0.0,EasyObdII_Ver2_2_0,PMCScan2.1.1,PCMSCAN.v1.4.3,scantool_net113win cu digimoto403fw n-am reusit. Reusesc sa citesc erorile insa parametrii reali sunt total eronati.... Sper ca in viitorul apropiat sa`mi iau si un wag-com
si cati nervi sa`l configurezi ca pe urma sa`ti citeasca alt ecu, in fine.. eu zic ca nu-i compatibil cu motorul meu cel putin (1.9jtd 8v)


Attachments:
we.JPG
we.JPG [ 47.99 KiB | Viewed 9173 times ]

_________________
Un om bogat nu este acela care are cel mai MULT ci acela care are nevoie de cel mai PUTIN
Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 17:42 
Offline

Joined: 03 Feb 2010, 23:49
Posts: 42
Gicutza Quote:
vai daca nu acum 5 min am mutat desktop-ul din masina pt diagnoza, ca deh.. n-am laptop.Am o interfata elm 327 v 1.3a si nu se sincronizeaza cu FiatECUScan15.exe... stiti daca merge cu noua versiune? nu mai merita efortul sa cobor iar. Insa imi merg cu altele:ScanMasterELM_1.5.0.0,EasyObdII_Ver2_2_0,PMCScan2.1.1,PCMSCAN.v1.4.3,scantool_net113win cu digimoto403fw n-am reusit. Reusesc sa citesc erorile insa parametrii reali sunt total eronati.... Sper ca in viitorul apropiat sa`mi iau si un wag-com
si cati nervi sa`l configurezi ca pe urma sa`ti citeasca alt ecu, in fine.. eu zic ca nu-i compatibil cu motorul meu cel putin (1.9jtd 8v)
da merge noua versiune perfect doar trebuie sa setez programul pe elm nu pe vag


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 17:45 
Offline

Joined: 03 Feb 2010, 23:49
Posts: 42
sorinel25 Quote:
Cam la ce pret este un cablu din asta??
salut .cred ca costa in jut la 25-30 de euro


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 17:48 
Offline
User avatar

Joined: 24 Feb 2008, 20:20
Posts: 129
Location: Iasi
nu stiu cum sa`l setez pe elm.. cel mult com`ul si baud`ul 9600 sau 38400. Te rog daca poti sa`mi trimiti programul pe costel_gicutza@yahoo.com cu setarile aferente sa recunoasca interfata... multumesc :) si n-am reusit nici eu sa`l fac download de aici

_________________
Un om bogat nu este acela care are cel mai MULT ci acela care are nevoie de cel mai PUTIN


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 18:13 
Offline

Joined: 03 Feb 2010, 23:49
Posts: 42
Gicutza Quote:
nu stiu cum sa`l setez pe elm.. cel mult com`ul si baud`ul 9600 sau 38400. Te rog daca poti sa`mi trimiti programul pe costel_gicutza@yahoo.com cu setarile aferente sa recunoasca interfata... multumesc :) si n-am reusit nici eu sa`l fac download de aici
incearca aici http://rapidshare.com/files/377713265/esRvaT66.rar" onclick="window.open(this.href);return false; pasword ecuscan


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 19:09 
Offline
User avatar

Joined: 03 Mar 2006, 03:55
Posts: 498
Location: Brasov / Ploiesti / Bucuresti
Nu mai merge linkul megaupload.


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 19:15 
Offline

Joined: 03 Feb 2010, 23:49
Posts: 42
Bimm3r Quote:
Nu mai merge linkul megaupload.
nu dar incearca aici http://rapidshare.com/files/377713265/esRvaT66.rar" onclick="window.open(this.href);return false; pasword ecuscan


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 19:31 
Offline
User avatar

Joined: 03 Mar 2006, 03:55
Posts: 498
Location: Brasov / Ploiesti / Bucuresti
Mersi. L-am luat. 8)


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 19:53 
Offline
User avatar

Joined: 10 Nov 2006, 12:44
Posts: 1212
Car: '04 147 1,6 TI
Location: Villach
@stetun aAm cautat pe ebay KKL VAG si am gasit urmatoarele rezultate. Care din ele le recomanzi?

_________________
ex. Alfa 156 1.8 TS
ex. Alfa 147 1.9 JTD
ex. Alfa Spider 3.0 V6
Alfa 147 1.6 TI


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 19:58 
Offline
User avatar

Joined: 24 Feb 2008, 20:20
Posts: 129
Location: Iasi
Stefan multumesc inca o data, l-am testat si functioneaza impecabil totul (erori/parametri online/test actuatori) insa entuziasmul s-a consumat imediat ce i-am vazut numarul real de kilometri, acum nu mai conteaza stiu ce am in curte si de unde toate problemele intalnite. O scula indispensabila. Asa ca pot sa va ajut pe viitor daca doriti, numai bine

_________________
Un om bogat nu este acela care are cel mai MULT ci acela care are nevoie de cel mai PUTIN


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 20:13 
Offline

Joined: 03 Feb 2010, 23:49
Posts: 42
Gicutza Quote:
Stefan multumesc inca o data, l-am testat si functioneaza impecabil totul (erori/parametri online/test actuatori) insa entuziasmul s-a consumat imediat ce i-am vazut numarul real de kilometri, acum nu mai conteaza stiu ce am in curte si de unde toate problemele intalnite. O scula indispensabila. Asa ca pot sa va ajut pe viitor daca doriti, numai bine
salut. incaodata cu mare placere imi pare rau de surpriza gasaita . un om bogat este ala care are sufletul bun incredere si rabdare multa :wink: :peace:


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2010, 21:12 
Offline

Joined: 03 Feb 2010, 23:49
Posts: 42
Dany Quote:
@stetun aAm cautat pe ebay KKL VAG si am gasit urmatoarele rezultate. Care din ele le recomanzi?
salut .eu zic ca asta ar fi bun http://cgi.ebay.de/KKL-OBD2-Diagnose-In ... Elektroger" onclick="window.open(this.href);return false;äte?hash=item4a9d3ee529


Top
   
PostPosted: 26 Apr 2010, 08:51 
Offline
User avatar

Joined: 10 Nov 2006, 12:44
Posts: 1212
Car: '04 147 1,6 TI
Location: Villach
Din pacate linkul tau nu merge; te refereai la acesta, adica KKL 409.1 OBD2-USB sau OBD2-RS232?

_________________
ex. Alfa 156 1.8 TS
ex. Alfa 147 1.9 JTD
ex. Alfa Spider 3.0 V6
Alfa 147 1.6 TI


Last edited by Dany on 26 Apr 2010, 08:54, edited 2 times in total.

Top
   
PostPosted: 26 Apr 2010, 08:56 
Offline
User avatar

Joined: 10 Nov 2006, 12:44
Posts: 1212
Car: '04 147 1,6 TI
Location: Villach
OK hai ca o sa-l incerc si revin cu feedback. Pana la urma in afara de citit si sters erori mai stie sa faca altceva util?

_________________
ex. Alfa 156 1.8 TS
ex. Alfa 147 1.9 JTD
ex. Alfa Spider 3.0 V6
Alfa 147 1.6 TI


Top
   
PostPosted: 26 Apr 2010, 09:57 
Offline
User avatar

Joined: 26 Feb 2009, 21:18
Posts: 880
Car: KamiKaze 147
Location: Bucuresti
madkat Quote:
Face tot ce face si un soft oficial - citeste/sterge erori, citeste diversi parametri in timp real, face grafice pe parametrii alesi.
Salutare. @Madkat - spune-mi si mie te rog ce sa-i cer omului mai exact? Cum se numeste cablul respectiv :oops: ? 147 1.9 JTD 2001. Multumesc.

_________________
(O=v=O) - 147 1.9 JTD


Top
   
PostPosted: 26 Apr 2010, 10:47 
Offline
User avatar

Joined: 10 Mar 2006, 01:23
Posts: 1565
Car: Alfa Giulia 2.0T
Location: Vechiul Regat
Scuzati intrebarea: la 159 ce tip de cablu e bun? K-line sau ELM?
Merci mult si respect pentru generozitatea acestui topic!

_________________
Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0T
ex: Alfa Romeo 159 2.4 Mjet Nero Oceano
ex: Alfa Romeo 156 2.0 TS


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 92 posts ]  Go to page 1 2 3 4 Next

All times are UTC+03:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited