It is currently 20 Sep 2018, 14:36

All times are UTC+03:00




Post new topic  Reply to topic  [ 91 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4
Author Message
PostPosted: 03 May 2011, 17:55 
Offline
User avatar

Joined: 19 May 2008, 23:49
Posts: 6829
Car: 156GTA/159 2.4 TI
Location: Bucuresti
mai nou de 2.3.1 si care sa fie complet functional eu nu am intalnit.

_________________
Service/Diagnoza/Piese
contact: 0756044202

------------------------------
Alfa Romeo 166 3.2 v6 24v TI
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 v6 24v
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20v TI
ex:Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20v
ex:Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20v
ex:Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20v TI
ex:Alfa Romeo 156 2.4 mJTD 20v TI
ex:Alfa Romeo 166 2.4 mJTD 20v Sportronic
ex:Alfa Romeo 166 2.4 JTD 10v


Top
   
PostPosted: 03 May 2011, 20:10 
Offline

Joined: 25 Sep 2008, 13:24
Posts: 185
Location: BUCURESTI
Eu m-am descurcat bine si cu 2.5 si 2.6.
2.6 poate nu are unele fucntii active.


Top
   
PostPosted: 03 May 2011, 20:14 
Offline
User avatar

Joined: 19 May 2008, 23:49
Posts: 6829
Car: 156GTA/159 2.4 TI
Location: Bucuresti
2.5/2.6 (cele crack-uite) nu logheaza complet parametrii, si nu se conecteaza ok cu ELM. cel putin la mine..

_________________
Service/Diagnoza/Piese
contact: 0756044202

------------------------------
Alfa Romeo 166 3.2 v6 24v TI
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 v6 24v
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20v TI
ex:Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20v
ex:Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20v
ex:Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20v TI
ex:Alfa Romeo 156 2.4 mJTD 20v TI
ex:Alfa Romeo 166 2.4 mJTD 20v Sportronic
ex:Alfa Romeo 166 2.4 JTD 10v


Top
   
PostPosted: 03 May 2011, 20:33 
Offline

Joined: 25 Sep 2008, 13:24
Posts: 185
Location: BUCURESTI
La mine au functionat perfect, cel putin ceea ce am testat eu cu ele.
A functioneaza si cu ELM si cu KKL
In orice caz se dicuta ca trebuie un calculator mai mare de 2GH ( sa testat si s-a observat ca nu se mai deconecteaza si nu mai apare mesajul de latency too high ) si cred eu ( dar e o parere personala ) ca Net Framwork 4 il ca afecteaza. Eu nu am instalat decat pana la 3.5
Asta o stiu de la ALfaDiag care atunci cand am instalat NET Framework 4 "nu a mai vrut sa se scoale din pat"
Bafta


Top
   
PostPosted: 04 May 2011, 10:54 
Offline
User avatar

Joined: 23 Mar 2008, 22:24
Posts: 1697
Location: Iasi
pai de aia intrebam si eu. La mine 2.5 merge bine dar 2.6 nu merge, ma gandeam ca e o problema cu softul pe care il am eu (sau crackul) si ca ma puteti ajuta cu o versiune mai noua si mai buna.

_________________
Alfa 156 SW 1,9 JTD 16V


Top
   
PostPosted: 04 May 2011, 11:15 
Offline

Joined: 25 Sep 2008, 13:24
Posts: 185
Location: BUCURESTI
Crakuri la versiuni mai noi nu sunt si nu cred ca vor mai fi.
Ideea este ca am vazut keygen dar s-au dat cateva licente asa in PM intre prieteni.
Ideea este ca eu nu am reusit decat sa obtin decat 2 serii pe care le-am dat.
Altele nu stiu daca o sa mai primesc.
Bafta


Top
   
PostPosted: 06 Jul 2011, 19:34 
Offline
User avatar

Joined: 26 Jan 2006, 03:49
Posts: 872
Are cineva versiunea actuala 3.0.4 ? Vad ca pentru prima oara are suport pentru motoarele JTS de la Alfa 159.


Top
   
PostPosted: 07 Jul 2011, 23:25 
Offline

Joined: 02 Aug 2006, 12:24
Posts: 1137
Location: Bucuresti/Alexandria
de ce nu iei versiunea FREE?


Top
   
PostPosted: 08 Jul 2011, 00:07 
Offline
User avatar

Joined: 26 Jan 2006, 03:49
Posts: 872
Pai nu merge pentru motor, iti trebuie licenta, am incercat deja.


Top
   
PostPosted: 08 Jul 2011, 07:55 
Offline

Joined: 25 Sep 2008, 13:24
Posts: 185
Location: BUCURESTI
Pai ori iti cumperi o licenata ori rogi pe cineva sa te ajute.
Bafta


Top
   
PostPosted: 12 Feb 2012, 17:09 
Offline
User avatar

Joined: 07 Jul 2008, 17:56
Posts: 457
Car: 159 2.4 SW TI Q4
Location: Elsewhere
Va salut, stie cineva daca exista vreo interfata care sa functioneze cu Windows 7?


Top
   
PostPosted: 12 Feb 2012, 18:01 
Offline
User avatar

Joined: 19 May 2008, 23:49
Posts: 6829
Car: 156GTA/159 2.4 TI
Location: Bucuresti
majoritatea functioneaza.

_________________
Service/Diagnoza/Piese
contact: 0756044202

------------------------------
Alfa Romeo 166 3.2 v6 24v TI
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 v6 24v
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20v TI
ex:Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20v
ex:Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20v
ex:Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20v TI
ex:Alfa Romeo 156 2.4 mJTD 20v TI
ex:Alfa Romeo 166 2.4 mJTD 20v Sportronic
ex:Alfa Romeo 166 2.4 JTD 10v


Top
   
PostPosted: 26 Mar 2012, 20:28 
Offline

Joined: 25 Sep 2008, 13:24
Posts: 185
Location: BUCURESTI
AlfaOBD il supoarta, nici o versiune de FES nu inca
Uite aici:
http://www.alfaobd.com/supported_units.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ar mai fi si FICOM dar nu pentru hobby ca nu exista clone si costa ceva.
Bafta


Top
   
PostPosted: 18 Apr 2012, 10:23 
Offline
User avatar

Joined: 07 Jan 2011, 09:48
Posts: 431
Car: Alfa Romeo 159, 1.9
Location: Bucuresti
ELM 327 v1.4 sau 1.3 merge pe 159?
Daca merge impusc 2 iepuri odata :D

_________________
Ford Focus
ex: Alfa Romeo 159
ex: Opel Astra GTC
ex: Vw Lupo 3L


Top
   
PostPosted: 26 Apr 2012, 16:22 
Offline
User avatar

Joined: 07 Jan 2011, 09:48
Posts: 431
Car: Alfa Romeo 159, 1.9
Location: Bucuresti
deci?...

_________________
Ford Focus
ex: Alfa Romeo 159
ex: Opel Astra GTC
ex: Vw Lupo 3L


Top
   
PostPosted: 12 May 2012, 10:35 
Offline

Joined: 29 Aug 2007, 17:15
Posts: 171
Location: o.O
Merge excelent.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 91 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4

All times are UTC+03:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited