It is currently 17 Oct 2017, 23:44

All times are UTC+03:00




Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ] 
Author Message
PostPosted: 28 Nov 2010, 20:06 
Offline

Joined: 10 Nov 2005, 02:26
Posts: 303
Location: Cluj
Am dus masina la un service ca a avut ceva probleme, nu stiu ce a facut mecanicul ala, a decuplat borna de la baterie , asta mi-am dat sema ca era resetata bordul, ceasu....Am uitat sa mentionez masina e 159 cu navi, Bose si woofer stoc. Ideea e ca acum se aude cu volumul la 13 cum mergea inainte pe 3. nu imi pot da sema ce s-a intamplat! Nu imi mai sunt active optiunile loudness si equlizer... oare ce s-a inatmplat? ce se poate face?

_________________
159 2.4 neagra
ex 147 1.6T.S. 120CP


Top
   
PostPosted: 28 Nov 2010, 22:00 
Offline

Joined: 25 Apr 2007, 00:13
Posts: 384
Car: 156 1.9 JTDM TRY
Location: Brasov/Edinburgh
Nu ai incercat sa refaci setarile pe care le aveai inainte?


Top
   
PostPosted: 28 Nov 2010, 22:04 
Offline

Joined: 10 Nov 2005, 02:26
Posts: 303
Location: Cluj
ba da, dar nu merge! si asa bine se auzea sistemul audio....Am incerca sa fac ud-date la navi
dar nu am reusit.

_________________
159 2.4 neagra
ex 147 1.6T.S. 120CP


Top
   
PostPosted: 28 Nov 2010, 22:14 
Offline

Joined: 25 Apr 2007, 00:13
Posts: 384
Car: 156 1.9 JTDM TRY
Location: Brasov/Edinburgh
Setarile tu le-ai facut inainte cand erai multumit?Nu stiu setarile la naviu-ul de 159 dar poate sunt oarecum asemanatoare cu Pioneer.Loudness on pe medii(cel putin asa-l prefer eu) si o setare pe care o am eu la Pioneer care ar putea sa aibe legatura cu problema ta si anume SLA(sound level adjuster) care probabil inainte era pe maxim si acum prin resetare a revenit la valoarea din fabrica.Care e volumul maxim?


Top
   
PostPosted: 28 Nov 2010, 22:22 
Offline
User avatar

Joined: 19 May 2008, 23:49
Posts: 6639
Car: 156GTA/159 2.4 TI
Location: Bucuresti
iti recomand sa ii mai scoti odata borna. sa uite tot. probabil s-a blocat in ceva. nu stiu la 159 daca iti cere cod (parca nu). lasa masina cu borna scoasa cam o ora/doua (de preferat peste noapte daca poti)

succes!

_________________
Service/Diagnoza/Piese
contact: 0756044202

------------------------------
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 v6 24v
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20v TI
Summer and now and then: Alfa Romeo MiTo 1.4TB QV / Giulietta 1.4TB TCT
ex:Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20v
ex:Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20v
ex:Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20v TI
ex:Alfa Romeo 156 2.4 mJTD 20v TI
ex:Alfa Romeo 166 2.4 mJTD 20v Sportronic
ex:Alfa Romeo 166 2.4 JTD 10v


Top
   
PostPosted: 28 Nov 2010, 23:29 
Offline

Joined: 10 Nov 2005, 02:26
Posts: 303
Location: Cluj
o sa incerc cu borna scoasa peste noapte! Inainte mergea super sistemul audio!

_________________
159 2.4 neagra
ex 147 1.6T.S. 120CP


Top
   
PostPosted: 29 Nov 2010, 01:48 
Offline

Joined: 25 Apr 2007, 00:13
Posts: 384
Car: 156 1.9 JTDM TRY
Location: Brasov/Edinburgh
M-as mira sa rezolvi problema asa avand in vedere faptul ca dupa ce scoti borna setarile playerului revin la cele din fabricatie.Acolo cred ca e problema.Incearca sa gasesti SLA-ul in setari,e la fel ca atunci cand instalezi sau reinstalezi Winampul,volumul e undeva pe la jumate :)


Top
   
PostPosted: 29 Nov 2010, 01:54 
Offline

Joined: 06 Nov 2006, 23:31
Posts: 1754
LEONE, nu exista asa ceva la blaupunkt-urile cu care vine 159. ce a zis tzzivii e o idee buna.

_________________
159 2.4 Q4 / Ghibli S Q4


Top
   
PostPosted: 29 Nov 2010, 02:34 
Offline

Joined: 25 Apr 2007, 00:13
Posts: 384
Car: 156 1.9 JTDM TRY
Location: Brasov/Edinburgh
Ok,am inteles.Daca nu rezolvi problema nici cu borna luata spune-ne pentru ce anume ai dus masina in service,sa luam totul prin eliminare,trebuie sa existe o solutie.Atunci inseamna ca e o problema la conexiuni nu la setari.O alta cauza care poate rezulta fenomenul descris de tine e inversarea polaritatilor adica legarea la amplificator +la- si -la+


Top
   
PostPosted: 29 Nov 2010, 09:39 
Offline
User avatar

Joined: 27 Aug 2005, 13:40
Posts: 9083
Car: VR6
Location: Bucuresti
din ce spui pare sa nu iti mai mearga amplificatorul bose.
vezi pe la sigurante in primul rand.

_________________
Most automobiles today can go fast, but most of them probably shouldn't
Ex: 156 JTD '02 tractor
Ex: 156 V6 '99
Golf VR6 4motion, Bora TDI


Top
   
PostPosted: 29 Nov 2010, 09:44 
Offline
User avatar

Joined: 05 Dec 2006, 11:27
Posts: 484
Location: Bucuresti
madkat Quote:
din ce spui pare sa nu iti mai mearga amplificatorul bose.
vezi pe la sigurante in primul rand.
da ... mai mult ca sigur nu merge amplifu....

_________________
Alfeo / Alfa Romeo 159 2,4Jtdm 200Hp & ElNino / Alfa Romeo 147 TS 1,6 105 Hp
ImageImage


Top
   
PostPosted: 29 Nov 2010, 14:58 
Offline

Joined: 25 Apr 2007, 00:13
Posts: 384
Car: 156 1.9 JTDM TRY
Location: Brasov/Edinburgh
Daca nu merge amplificatorul,cum are sunet in difuzoare?


Top
   
PostPosted: 29 Nov 2010, 17:04 
Offline
User avatar

Joined: 06 Dec 2007, 15:36
Posts: 2267
tzzivii Quote:
iti recomand sa ii mai scoti odata borna. sa uite tot. probabil s-a blocat in ceva. nu stiu la 159 daca iti cere cod (parca nu). lasa masina cu borna scoasa cam o ora/doua (de preferat peste noapte daca poti)

succes!
am deconectat eu complet bateria la a mea, in jur de 10 minute . dupa reconectare am asteptat cinci minute apoi am pornit motorul ,
a trebuit sa setez ora si data ,atat.

_________________
159 1.9 jtdM 2007 - 2014
GQV 1750 TCT 2014 -


Top
   
PostPosted: 29 Nov 2010, 23:12 
Offline

Joined: 10 Nov 2005, 02:26
Posts: 303
Location: Cluj
am sa decluplez borna,sa vad cum o sa reactioneze. de mers merg toate dar foarte slab. Ca sa va dati semna pana acum nu am stiu care e volumul maxim a masinii. Nu am avut curaj sa il dau la maxim nu am stiu ca merge pana la 25. Vreau sa incerc si varianta cu sigurantele.....
Masina a fost in service pt ca galopa la relatii dupa ce ajunge temperatura la 90, nici putere nu mai avea...e o poveste lunga de o luna...cred ca ar trebui sa fac topic separat

_________________
159 2.4 neagra
ex 147 1.6T.S. 120CP


Top
   
PostPosted: 22 Dec 2010, 15:58 
Offline

Joined: 25 Apr 2007, 00:13
Posts: 384
Car: 156 1.9 JTDM TRY
Location: Brasov/Edinburgh
Ai rezolvat problema?


Top
   
PostPosted: 12 Apr 2011, 01:01 
Offline

Joined: 10 Nov 2005, 02:26
Posts: 303
Location: Cluj
nu am rezolvat problema, am inteles ca trebuie facute ceva setari, dar nu stiu unde sa ma uit....

_________________
159 2.4 neagra
ex 147 1.6T.S. 120CP


Top
   
PostPosted: 27 Apr 2011, 19:53 
Offline
User avatar

Joined: 20 Mar 2009, 05:04
Posts: 283
Car: Alfa 147 JTD
Location: Timisoara <=> Hunedoara
Ciudata problema ai.
Nav Connect de pe 147/GT isi tine setarile minte chiar daca scoti borna de pe la baterie.
Cand dai la volum maxim se aude tare sau tot incet ?


Top
   
PostPosted: 28 Apr 2011, 01:11 
Offline

Joined: 10 Nov 2005, 02:26
Posts: 303
Location: Cluj
deci sa iti inchipui ca volumul pe 10 se aude ca inainte pe 2....Nu stiu ce sa zic! Si culmea, e plin de asa zis pro in tuning audio, dar habar nu au..... sper ca nu am jicnit pe nimeni

_________________
159 2.4 neagra
ex 147 1.6T.S. 120CP


Top
   
PostPosted: 28 Apr 2011, 02:09 
Offline

Joined: 25 Apr 2007, 00:13
Posts: 384
Car: 156 1.9 JTDM TRY
Location: Brasov/Edinburgh
Fa o proba cu un alt player,posibil sa atinga vreun fir de la boxe de tabla


Top
   
PostPosted: 09 Oct 2017, 14:15 
Offline
User avatar

Joined: 31 Aug 2016, 21:09
Posts: 50
Car: AR 159 2.4 Jtdm
Location: Timisoara
Salutare, readuc si eu la viata topicul, am aceeasi problema cu playerul la 159. Sunetul este foarte redus si am pierdut si din functiile din player. equalizer , speed volume. etc. Daca a gasit vreun coleg rezolvarea as fi recunoscator. playerul l.am tinut scos din masina si 2 zile si nu si.a revenit. ms.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ] 

All times are UTC+03:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited