It is currently 05 Dec 2020, 05:50

All times are UTC+03:00




Post new topic  Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: 07 Aug 2013, 18:06 
Offline
User avatar

Joined: 24 Jul 2008, 12:01
Posts: 76
Car: 147
Location: Bucuresti , Targoviste
147seb Quote:
cyborgcry mersi mult de tot pentru info si sustinere :clapping: o modificare care nu necesita multi bani, dar e de milioane :D
In topicul celalalt s-a ajuns la concluzia ca daca nu se scurtcircuiteaza cei doi pini va merge si cd-player-ul, vezi viewtopic.php?f=12&t=2338&start=75

_________________
Alfa Romeo 147 1.9JTD 2002


Top
   
PostPosted: 08 Aug 2013, 16:44 
Offline
User avatar

Joined: 10 Jun 2013, 11:51
Posts: 28
Car: Alfa 147
Location: Bucuresti
bluecar Quote:
pe masinile cu system bose se poate adapta?
Nu stiu ce sa iti raspund,cu ce ar diferi cd-playerul cu un system Bose,fata de unul normal?
Daca cd-playerul arata identic si are aceleasi fel de mufa pe spate,nu vad de ce nu ar merge.
Poate cu aceasta ocazia lamurin si acest ''impediment''(niste poze,detalii ,te rugam,asta in cazul in care difera)Multumesc.


Top
   
PostPosted: 08 Aug 2013, 20:40 
Offline
User avatar

Joined: 10 Jun 2013, 11:51
Posts: 28
Car: Alfa 147
Location: Bucuresti
adryian Quote:
147seb Quote:
cyborgcry mersi mult de tot pentru info si sustinere :clapping: o modificare care nu necesita multi bani, dar e de milioane :D
In topicul celalalt s-a ajuns la concluzia ca daca nu se scurtcircuiteaza cei doi pini va merge si cd-player-ul, vezi viewtopic.php?f=12&t=2338&start=75
Posibil,dar cred si cidesc ,ca ar fi un pic mai dificil de intrat in modul Changer,prefer varianta mea ,ceilalti,pot decide si singuri.
Multumesc totusi pt info si coment.


Top
   
PostPosted: 08 Aug 2013, 20:41 
Offline
User avatar

Joined: 10 Jun 2013, 11:51
Posts: 28
Car: Alfa 147
Location: Bucuresti
147seb Quote:
cyborgcry mersi mult de tot pentru info si sustinere :clapping: o modificare care nu necesita multi bani, dar e de milioane :D
Oricand,cu cea mai mare placere.Ma bucur ca am putut fi de ajutor,tinem legatura.Stima.


Top
   
PostPosted: 22 Aug 2013, 15:31 
Offline
User avatar

Joined: 10 Jun 2013, 11:51
Posts: 28
Car: Alfa 147
Location: Bucuresti
Pt a veni in ajutorul celor care nu au cum sa intre in posesia pinilor-pot procura contracost(pini+cablu cu jack 3.5mm+eventual montaj). Ce mai ramane de facut e doar bagarea pinilor in mufa.Se poate face si fara mufa albastra ,dar trebuiesc alti pini.
Din cate am inteles momentan, nu se mai gasesc pe piata aceste caburi dedicate..
A...si mai nou inca ceva ... cd-playerele cu MP3-nu merg in modul AUX probat de mine pe masina unui coleg de pe forum.
Bafta.


Top
   
PostPosted: 09 Dec 2013, 06:23 
Offline
User avatar

Joined: 20 Sep 2010, 21:56
Posts: 184
Car: ALFA ROMEO 147
Location: BUCURESTI
buna intrebare si pe mine ma intereseaza.ne ajuta cineva si pe noi??


Top
   
PostPosted: 09 Dec 2013, 21:01 
Offline
User avatar

Joined: 20 Sep 2010, 21:56
Posts: 184
Car: ALFA ROMEO 147
Location: BUCURESTI
eu nu am modul aux!


Top
   
PostPosted: 17 Dec 2013, 21:24 
Offline
User avatar

Joined: 16 Jul 2008, 12:57
Posts: 633
Car: Alfa 75, 2.0 TS LE
Location: Oradea
Daca nu ai modul aux sau changer, linistestete, nu te mai stresa cu achizitia pentru ca nu va functiona.
Nici eu nu am dar cu toate astea am cumparat si un cablu cu tot cu mufa si un set de pini. Acum stau si ma uit la ei pentru ca nu am gasit nici o solutie sa conving playerul sa accepte conexiunea. Se pare ca exista versiuni care din soft nu au aceasta optiune cu toate ca fizic arata identic cu cele care au.
Cablul si pinii ii voi scoate la vanzare.

_________________
ALFA 75, 2.0 TS, ASN
CROSSWAGON Q4 (zis si autobuzul scolii) R.I.P.
CROSSWAGON Q4 (BB)


Top
   
PostPosted: 18 Dec 2013, 01:06 
Offline
User avatar

Joined: 20 Sep 2010, 21:56
Posts: 184
Car: ALFA ROMEO 147
Location: BUCURESTI
are frateke meu pe ar156 si o sa incerc cu cablul lui ms.


Top
   
PostPosted: 18 Dec 2013, 01:11 
Offline
User avatar

Joined: 20 Oct 2011, 20:12
Posts: 5271
Car: 156
Location: Galati
@twintwin

trebuie renuntat la magazie ca sa pui cablul daca ai player fara mp3?

_________________
Alfa Romeo Crosswagon Image

nu este deajuns sa detii o Alfa Romeo sau mai multe ca sa fii alfist.....

Go further! AlfaClub.ro is about support!



Top
   
PostPosted: 18 Dec 2013, 01:21 
Offline
User avatar

Joined: 16 Jul 2008, 12:57
Posts: 633
Car: Alfa 75, 2.0 TS LE
Location: Oradea
Da. Foloseste aceeasi conexiune. Adica mini iso-ul albastru.

_________________
ALFA 75, 2.0 TS, ASN
CROSSWAGON Q4 (zis si autobuzul scolii) R.I.P.
CROSSWAGON Q4 (BB)


Top
   
PostPosted: 18 Dec 2013, 01:28 
Offline
User avatar

Joined: 20 Oct 2011, 20:12
Posts: 5271
Car: 156
Location: Galati
am inteles, banuiam.

_________________
Alfa Romeo Crosswagon Image

nu este deajuns sa detii o Alfa Romeo sau mai multe ca sa fii alfist.....

Go further! AlfaClub.ro is about support!



Top
   
PostPosted: 15 Jan 2014, 15:50 
Offline
User avatar

Joined: 16 Mar 2009, 13:53
Posts: 1167
Car: Spider 916
Location: Valcea/Bucuresti
E cineva pe aici care are 147 sau GT cu Navi si a reusit sa isi faca cablul acesta?


Top
   
PostPosted: 01 Mar 2014, 05:39 
Offline
User avatar

Joined: 05 Feb 2014, 21:46
Posts: 334
Car: Alfa romeo 147
Location: Campina
Eu cand apas butonul src imi apare cd si radio ,am facut acel cablu si nici un rezultat...Deci daca nu imi apare din butonul src cd changer pot stau linistit sa nu ma mai agit nu ?

_________________
--------------------------------------------------------------
Mai multe avioane sub apa decat submarine pe cer..
--------------------------------------------------------------


Top
   
PostPosted: 01 Mar 2014, 11:41 
Offline
User avatar

Joined: 16 Jul 2008, 12:57
Posts: 633
Car: Alfa 75, 2.0 TS LE
Location: Oradea
Vorba unui coleg : Iezact!
Si eu am incercat toate combinatiile.

_________________
ALFA 75, 2.0 TS, ASN
CROSSWAGON Q4 (zis si autobuzul scolii) R.I.P.
CROSSWAGON Q4 (BB)


Top
   
PostPosted: 01 Mar 2014, 15:57 
Offline
User avatar

Joined: 20 Sep 2010, 21:56
Posts: 184
Car: ALFA ROMEO 147
Location: BUCURESTI
si eu am incercat azi acelasi lucru si nu merge !!:)


Top
   
PostPosted: 15 Sep 2014, 22:04 
Offline

Joined: 21 Aug 2008, 16:35
Posts: 2911
Location: Rosiorii de Vede/Bucuresti
shox Quote:
Eu cand apas butonul src imi apare cd si radio ,am facut acel cablu si nici un rezultat...Deci daca nu imi apare din butonul src cd changer pot stau linistit sa nu ma mai agit nu ?
La fel si la mine, cd si radio, dar dupa metoda lui cyborgcry cu anularea cd-ului pot folosi mufa jack si radio.

_________________
Alfa Romeo 147 1.6ts


Top
   
PostPosted: 21 Nov 2014, 15:32 
Offline

Joined: 04 Jan 2014, 02:41
Posts: 1
Car: alfa
Salut. Am cumparat si eu un cablu d-ala, am facut scurt intre D+/D- si nimic...Pana la urma treaba asta merge numai pe versiunile care suporta/au cd-changer?


Top
   
PostPosted: 15 Sep 2015, 16:27 
Offline

Joined: 17 Apr 2013, 21:45
Posts: 323
Car: 156 8v '02
Location: Timișoara
Eu tind să cred că merge pe orice HU Blaupunkt, doar că e un pic aiurea de ajuns în modul CHANGER. Eu am făcut cablul, inclusiv punte între cei doi pini DATA-IN/DATA-OUT și nu mi-a mers „plug and play” cum mă așteptam. Trucul e să pornești aparatul ținând apăsat pe buton, apoi apeși SRC imediat, scurt și ar trebui să treacă în modul CHANGER. Eu am scos și puntea aia între pini, e același lucru.

Dacă nu apăs src imediat după pornire, pot folosi și CD.

_________________
Don't. Cut.


Top
   
PostPosted: 16 Sep 2015, 09:22 
Offline
User avatar

Joined: 02 Oct 2009, 15:47
Posts: 280
Location: Bucuresti
Si eu mi-am luat cablul, dar m-am lasat pagubas dupa multe apasari scurte sau lungi. Pe ce buton trebuie sa tii apasat in timp ce-l deschizi? (inafara de evidentul buton de on/off)


Top
   
PostPosted: 16 Sep 2015, 11:04 
Offline

Joined: 21 Aug 2008, 16:35
Posts: 2911
Location: Rosiorii de Vede/Bucuresti
Nu ar trebui sa tii apasat pe nimic, dupa ce e montat cablul in locul magaziei de cd-uri ar trebui sa anuleze cd-ul iar cand apesi src sa treaca pe changer pentru ca nu mai are cum sa vada cd-ul.

_________________
Alfa Romeo 147 1.6ts


Top
   
PostPosted: 06 Dec 2016, 11:51 
Offline
User avatar

Joined: 16 Jul 2008, 12:57
Posts: 633
Car: Alfa 75, 2.0 TS LE
Location: Oradea
TwinTwin Quote:
Daca nu ai modul aux sau changer, linistestete, nu te mai stresa cu achizitia pentru ca nu va functiona.
Nici eu nu am dar cu toate astea am cumparat si un cablu cu tot cu mufa si un set de pini. Acum stau si ma uit la ei pentru ca nu am gasit nici o solutie sa conving playerul sa accepte conexiunea. Se pare ca exista versiuni care din soft nu au aceasta optiune cu toate ca fizic arata identic cu cele care au.
Cablul si pinii ii voi scoate la vanzare.
Un mic update:
pentru ca headunitul meu nu supordat CDC, asa cum am aratat mai sus, ]n timpul vizitei la Alfa Garage am primit de la Catalin (KDK) un headunit pe care urma sa il testez acasa.
Am conectat mufa albastra cu toate firele si HU a intrat in modul changer si am putut sa redau muzica de pe o sursa externa.
s-au ivit 2 probleme:
1. calitatea sunetului si volumul la playback de pe tel android e infecta
2. plansa mea de bord si vechiul HU au nuanta de argintiu-auriu pe cand cel de la Catalin era doar argintiu.

Pentru calitatea sunetului am zis ca voi incerca mai tarziu cu un un mp3 player.
Diferenta de nuanta am zis ca o rezolv inlocuind plansa de comanda de la un HU la altul. Am facut inlocuirea si bineinteles ca nu a functionat IAR LA MO. In plus am reusit da stric HU - meu. Porneste dar pe masura ce se incalzeste apar niste harsaituri in boxe iar la oprire arunca CD-ul.

Din pacate nici calitatea sunetului nu se imbunatateste cu MP3 player iar HU care accepta CDC are o receptie radio mult mai proasta decat are al meu.

In concluzie: NU FACETI ASTA ACASA!

_________________
ALFA 75, 2.0 TS, ASN
CROSSWAGON Q4 (zis si autobuzul scolii) R.I.P.
CROSSWAGON Q4 (BB)


Top
   
PostPosted: 06 Dec 2016, 13:12 
Offline
User avatar

Joined: 28 Mar 2015, 17:18
Posts: 213
Car: 147 1.6TS 88KW
Location: Bucuresti
Sau cel mai bine inlocuiti HU original antic cu unul de 200-250 lei .
Avantaje:
-calltate sunet mult imbunatatita(nu credeam ca boxele stock pot fi atat de bune)
-conectivitate USB , AUX
-semnal radio excelent , receptionez mai multe posturi si nu mai baraie
-economie bani dati pe cd-uri
-economie timp scris cd-uri
Dezavantaje:
-strica putin aspectul bordului
-pe intrarea auxiliara calitatea si volumul sunetului lasa de dorit (poate e din cauza cablului sau a telefonului meu),de pe stick se aude excelent.
HU-ul original e o antichitate!

_________________
Alfa Romeo 147 1.6 16V 88kW


Top
   
PostPosted: 15 Jul 2020, 21:00 
Offline

Joined: 15 Jul 2020, 20:54
Posts: 1
Car: Alfa147
Salut
Am incercat si eu pe alfa 147(2004)
Mentionez ca are changer dar nu stiu cum sa adaptez mufa. Va rog sa ma ajutati cu un sfat


Attachments:
20200715_174041.jpg
20200715_174041.jpg [ 2.63 MiB | Viewed 695 times ]
20200715_174120.jpg
20200715_174120.jpg [ 3.35 MiB | Viewed 695 times ]
Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+03:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited