It is currently 28 May 2018, 04:12

All times are UTC+03:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Salut!
PostPosted: 13 Feb 2018, 21:22 
Offline

Joined: 13 Feb 2018, 19:37
Posts: 1
Car: Alfa Romeo 156 1.9jt
Salut! Îmi cer scuze dacă greșesc topicul dar sunt nou. Am un alfa Romeo 156 Sw 1.9 jtd 115 cp facelift(2005). Uneori când pun contactul nu mi se aprinde nici un bec in bord( ca atunci când nu ai bateria montata pe mașina) și dau cheia peste cap degeaba. După mai multe încercări de genul acesta se pune contactul(se aprinde bordul) și pornește. Mi sa întâmplat de câteva ori sa mi se oprească și din mers. Nu reușesc sa ii dau de cap și nu știu ce piesa sa înlocuiesc sau unde sa umblu...Dacă știe cineva de la ce ar putea fi și m-ar putea ajuta...? Va mulțumesc


Top
   
 Post subject: Re: Salut!
PostPosted: 14 Feb 2018, 00:47 
Offline
User avatar

Joined: 01 Feb 2010, 15:24
Posts: 508
Car: Alfa romeo 159 SW
Location: Dej/Cluj-Napoca
Salut. Am patit la fel ca tine la un moment dat si problema a venit de la sigurantele de pe borna de plus a bateriei. Una din ele era arsa. Am schimbat-o si de atunci nu au mai fost probleme. Au trecut cam 2 ani!

Trimis de pe al meu SM-N910C folosind Tapatalk


_________________
Alfa romeo 159 2.0 jtdm TI
Ex: Alfa Romeo 156 1.9 jtd mk1


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+03:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited