It is currently 24 Feb 2019, 07:05

All times are UTC+03:00
Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 13 Dec 2015, 08:22 
Offline
User avatar

Joined: 04 Dec 2008, 00:23
Posts: 2555
Location: Bucuresti
Sectiunea Garaj este dedicata masinilor "speciale", foarte bine intretinute, ale caror criterii de functionalitate tind spre perfectiune, iar cele estetice sunt de bun gust si ating praguri admirabile:
-oldtimere,
-serii limitate (echipare si/sau motorizare),
-masini obisnuite care prezinta modificari mecanice ce au imbunatatit comportamentul, sau modificari de aspect estetic, ce prezinta interes pentru comunitate.

Topicul de prezentare trebuie sa contina cat mai multe informatii (inclusiv poze), valori si informatii comparative; se doreste a fi un jurnal de bord, curat si transparent.

Un factor important este mentinerea topicului updatat cu detalii, impresii, probleme intampinate, decizii, poze.

Garajul se presupune a fi un ghid si o sursa de inspiratie pentru orice vizitator/user, in ceea ce priveste intretinerea, repararea si modificarea.

Intrarea in Garaj se poate face dupa o perioada de cel putin o luna de la aparitia topicului de prezentare, la solicitarea expresa a proprietarului masinii catre moderatorul Garajului, prin pm, sau la propunerea oricarui moderator (propunere trimisa, de asemeni catre moderatorul Garajului, prin pm).
Perioada de o luna de zile poate fi diminuata in cazuri exceptionale: masini unicat sau extrem de deosebite, si daca se considera ca proprietarul este de "calitate" (vechime, aport deosebit).
Dupa primirea propunerilor, se va initia o procedura prin care se va vota intrarea masinii in Garaj, astfel:
-moderatorul Sectiunii Garaj va trimite pe pm catre toti moderatorii cererea de votare pentru topicul de prezentare al masinii, urmand sa primeasca raspuns afirmativ sau negativ (la cel negativ se recomanda si o eventuala argumentare),
-daca propunerea vine din partea unui moderator, vor fi nevoie de cel putin 3 voturi ale altor moderatori (moderatorul care a propus intrarea in Garaj nu trebuie sa mai voteze),
-daca solicitarea vine din partea proprietarului masinii, vor fi nevoie de cel putin 5 voturi ale moderatorilor,
-daca se indeplinesc cele 2 criterii (3 sau 5 voturi) masina poate fi introdusa in Garaj, iar proprietarul va fi informat pe pm, dupa cel putin o saptamana de la initierea votului, despre rezultatele (numerice) ale acestuia si despre eventualele contraargumente (vor fi prezentate ca idei, si vor trebui a fi percepute ca sfaturi),
-daca intr-o perioada de 7 zile nu se indeplinesc cele 2 criterii, initiatorul (moderator sau proprietar) va fi informat pe pm, despre rezultatele (numerice) ale votului si despre eventualele contraargumente.

Scoaterea din Garaj se face daca situatia o cere, cand conditiile de intrare ale masinii in Garaj au fost alterate, astfel:
-la propunerea oricarui moderator, argumentandu-se aceasta actiune, printr-un pm catre moderatorul sectiunii Garaj,
-moderatorul Sectiunii Garaj va trimite pe pm catre toti moderatorii cererea de votare pentru eliminarea masinii din Garaj, cu argumentele respective, urmand sa primeasca raspuns (simplu: DA / NU) de pastrare sau de eliminare din Garaj,
-se vor lua in considerare raspunsurilor date intr-o perioada de 7 zile, se vor contoriza iar rezultatul va fi decizional (votul moderatorului care a propus eliminarea nu se ia in calcul).

Actiunile cu privire la mutarea topicului, in si din Garaj, vor fi aduse la cunostinta pe pm proprietarului/proprietarilor masinii.

_________________
V E R O C U O R E S P O R T I V O


Last bumped by antonelcodreanu on 13 Dec 2015, 08:22.


Top
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC+03:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited