It is currently 17 Dec 2018, 01:48

All times are UTC+03:00




Post new topic  Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: Probleme servodirectie
PostPosted: 24 Aug 2016, 21:39 
Offline

Joined: 25 Oct 2015, 22:14
Posts: 8
Car: fiat 500
Poate cineva sa imi spuna unde gasesc rezervorul de servodirectie la Alfa Romeo Mito (955) 1.4 95 cp.


Top
   
PostPosted: 24 Aug 2016, 22:24 
Offline

Joined: 17 Apr 2013, 21:45
Posts: 316
Car: 156 8v '02
Location: Timișoara
N-o să-l găsești nicăieri :lol:

MiTo are servodirecție electrică

_________________
Don't. Cut.


Top
   
PostPosted: 25 Aug 2016, 09:15 
Offline

Joined: 25 Oct 2015, 22:14
Posts: 8
Car: fiat 500
Pai atunci am o problema :( la pornire imi apare steering corrector unavailable si se intareste volanul aproape complet. Ati mai auzit de cazuri asemanatoare ?


Top
   
PostPosted: 25 Aug 2016, 11:24 
Offline

Joined: 10 Jun 2014, 15:49
Posts: 430
Car: Audi A3 sedan
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-mit ... lable.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Va trebui inlocuita coloana de directie. Este o problem comuna la MiTo. Te va costa in jur de 2.000 RON.

_________________
Current: hAudi :mrgreen:
EX:
Giulietta
Alfa MiTo
Alfa 159


Top
   
PostPosted: 25 Aug 2016, 12:17 
Offline

Joined: 25 Oct 2015, 22:14
Posts: 8
Car: fiat 500
Mda vad ca o coloana de directive TRW ar fii 2400 ron + manopera :( . In schimb am gasit pe net Senzor coloana volan servodirectie la 600 ron , Si imi mai da si 3 alte eroari (vdc,asr si hill holder unavailable). Nu stiu ce parere aveti care ar fii variant mai buna sa schimb toata coloana sau sa incerc doar senzorul de coloana dat fiind si celelate eroari :scratch: Am oretinere fata de serviceul Alfa din Oradea.


Top
   
PostPosted: 25 Aug 2016, 12:28 
Offline
User avatar

Joined: 05 Jan 2006, 21:31
Posts: 13705
Car: GTV/Spider916
Location: Bucuresti
Face asa permanent, sau doar cateodata?
De obicei pomul de craciun pe care-l descri tu in bord este generat de o baterie pe duca / mase proaste...

_________________
Image
--------------------------------------------------
Alfa Romeo Spider 916 2.0TS
Alfa Romeo GTV 916 2.0TS
ex: Alfa Romeo MiTo 1.4TB
ex: Alfa Romeo Spider 939 2.4JTDm
ex: Alfa Romeo Brera 2.4JTDm
ex: Alfa Romeo Spider 916 2.0TS
ex: Alfa Romeo GT 1.9mJTD
ex: Alfa Romeo 147 1.6TS


Top
   
PostPosted: 25 Aug 2016, 12:52 
Offline

Joined: 25 Oct 2015, 22:14
Posts: 8
Car: fiat 500
Pai pana ieri imi facea cam periodic o data la 2-3 zile, era cand se aprindea la pornire si imi afisa vdc,asr,hill holder unavailable pe displayul compiuterului iar in stanga la kilometraj imi ramanea aprins in galben doar semnul de la (vdc,asr,hill holder) in aceste cazuri nu puteam sa activez ADN-ul. Cand porneam si nu mi se aprindea iconita in galben (vdc,asr,hill holder) puteam sa comut ADN-ul. Problema este ca acuma imi ramane aprins (vdc,asr,hill holder ) in stanga si pe display imi apare scris si steering corrector unavailable (dar pe kilometraj nu imi ramene aprins volanul ca si la (vdc asr,hill holder) . Incerc sa fac o poza si sa postez mai spre dupameaza. Multumesc anticipat :cry:


Top
   
PostPosted: 26 Aug 2016, 14:02 
Offline

Joined: 25 Oct 2015, 22:14
Posts: 8
Car: fiat 500
Mda am fost la un electrician si diagnoza mi-a dat problema la senzor unghiular directie :? stie cineva daca se poate schimba numai senzorul si unde se gaseste sau trebe sa schimb toata coloana de directive ?


Top
   
PostPosted: 29 Aug 2016, 15:38 
Offline

Joined: 25 Sep 2015, 11:08
Posts: 269
Car: Alfa Romeo Mito
Location: Constanta
Salut. Problema asta poate fi si din cauza bateriei. Incearca daca poti sa mergi cateva zile cu o alta baterie. Eroare la diagnoza oricum ti.o dadea , oricare ar fi fost cauza. Am vazut si eu pe olx senzori , dar unii vad ca au o mufa verde ca si conector iar altii ceva mai lata , gen mufa tastaturii de laptop.


Top
   
PostPosted: 29 Aug 2016, 18:58 
Offline

Joined: 25 Oct 2015, 22:14
Posts: 8
Car: fiat 500
Ok voi incerca momentan am un Bosch de de 52 AH 407 current de pornire , sincer la 1.4 benzina nu stiu daca am nevoie de unul mai mare (de un an porneste la prima cheie ) cai iarna cai vara :scratch:


Attachments:
mito1 .png
mito1 .png [ 10.39 MiB | Viewed 1744 times ]
Top
   
PostPosted: 29 Aug 2016, 21:06 
Offline

Joined: 25 Sep 2015, 11:08
Posts: 269
Car: Alfa Romeo Mito
Location: Constanta
Mie asta iarna la fel , imi pornea la cheie , pana cand nu a pornit mai greu. Nu mai mergea start and stop de ceva vreme , semn ca se dusese bateria. Apoi a inceput eroarea de servo + no DNA + vdc , etc. ACum nu stiu cum este dar cred ca daca se defecta doar coloana nu ar fi trebui sa dea eroare si pe celelalte.. sau poate e un singur sistem...


Top
   
PostPosted: 01 Nov 2016, 18:43 
Offline

Joined: 29 Sep 2016, 17:13
Posts: 6
Car: mito
Si eu am aceeasi problema. ( mito 78 cp)
Chiar azi am cautat piesele sh. Mie mi-a dat cineva pret petru 4 bobine de inductie si coloana de directie 400euro.

Si altcineva 1000 de ron coloana de directie cu servo.

Probabil o iei cu mai putin. Daca suni si negociezi.

Mie nu imi face foarte des. De doua ori pe an... si nu cred ca sunt dispus sa o schimb acum. la ultima revizie cei de la AutoItalia au zis ca sa stau linistit. Cand se duce... se duce...si aia e.


http://www.pieseauto.ro/dezmembrari-aut ... 55455.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.pieseauto.ro/dezmembrari-aut ... 08342.html" onclick="window.open(this.href);return false;


Top
   
PostPosted: 01 Nov 2016, 18:46 
Offline

Joined: 29 Sep 2016, 17:13
Posts: 6
Car: mito
Analizeaza daca pica la turatii mici. Poate sa fie din cauza bateriei. Eu o sa schimb bateria maine sau poimaine si revin cu reply daca mi se mai intampla.
Drumuri bune!
D


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC+03:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited