It is currently 23 Apr 2021, 04:20

All times are UTC+03:00

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 26 May 2011, 10:12 
Offline
User avatar

Joined: 25 Feb 2009, 13:22
Posts: 153
Sectiunea PUBLICITATE este destinata exclusiv anunturilor private si este gratuita.

ANUNTURILE COMERCIALE (prin Anunturi Comerciale se inteleg anunturile care in mod constant ofera spre vanzare produse de acelasi tip sau tipuri diferite, in vederea unor beneficii materiale, indiferent daca sunt postate de catre persoane fizice sau societati comerciale) sunt permise doar in urma unui acord al Asociatiei AlfaClub Romania si sunt taxate. Pentru detalii, click aici.

Pe langa Regulamentul general al Forumului, pe aceasta sectiune se mai aplica urmatoarele reguli:
1. NU se fac comentarii pe produs (de exemplu: e bun, e prost, nu imi place...) deasemenea nu se permit comentarii asupra pretului. Se pun doar intrebari legate de obiectul in discutie si initiatorul topicului raspunde.
2. In titlul mesajului TREBUIE sa se afle tipul actiunii ([VAND]/[CUMPAR]/[SCHIMB]/[INCHIRIEZ]) precum si produsul/produsele, altfel mesajul va fi sters fara nici o notificare prealabila.
3. Este obligatoriu sa specificati PRETUL DE VANZARE (exceptie pot fi cazurile in care aveti un produs pentru care nu puteti aproxima o valoare) - sau in 24 de ore mesajul va fi sters.
4. La sfarsitul actiunii topicul va fi inchis. La terminarea valabilitatii anuntului vanzatorul/cumparatorul trebuie sa anunte administratorul pentru a lua masuri in acest sens, sau este suficient sa scrieti un post nou cu textul VANDUT.
5. Sectiunea Mica Publicitate nu permite vanzari care incalca dreptul de autor. (de exemplu CD-uri cu diverse softuri, manuale auto, ...), lista e lunga.
6. Este obligatorie includerea in anunt a unor numere de telefon, e-mail, ymess ID, etc., pentru eventualii cumparatori care doresc sa va contacteze.
7. Nu se admit mesaje de tip "up" la mai putin de 24 de ore de la ultimul mesaj. Se sanctioneaza orice abatere de la aceasta regula, chiar si numai cu 1 minut! Atentie la eventualele desincronizari dintre ceasul serverului si ceasul calculatorului dvs, inainte de a posta un UP, verificati timpul oficial in coltul dreapta jos al forumului. Deasemeni, nu se admit mesaje de tip "up" postate de altcineva decat initiatorul topicului.
8. Anunturile trebuiesc incadrate corect in sectiunea corespunzatoare. Verificati descrierile fiecarei sectiuni (disponibile imediat sub titlul sectiunii) pentru a identifica sectiunea potrivita.
9. Pentru a posta anunt pe sectiunea "Mica Publicitate" trebuie sa aveti o vechime pe forum de minim 30 zile!
10. Anunturile inactive de mai mult de 10 zile sunt sterse in mod automat.
11. Anunturile trebuiesc sa fie de sine-statatoare, nu este permisa postarea de link-uri catre diverse site-uri de mica publicitate (Olx, Publi24, Lajumate, Mobile.de, Autovit... etc.)

Orice anunt care nu va respecta regulile pentru sectiunea de PUBLICITATE si obligatiile acestui anunt, va fi STERS imediat fara o alta notificare!
Daca un user, dupa stergerea primului anunt va posta din nou, fara respectarea regulamentului, va primi warn, anuntul fiindu-i sters din nou. Urmatoarea abatere se va solda cu banarea accesului pe forum.


Top
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC+03:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited