Super, mulțumesc mult! E răspunsul pe care îl căutam
tudyniuz Quote:
Ma rog, oricum nu are sens masina in Olanda. Eu daca nu aveam catel renuntam mult mai repede la ea.
Da, asta așa e. Eu stau mai la țară și aproape pot să-i justific existența, mai ales că sunt în cealaltă parte a orașului față de campus. Adevărul e că am stat primele 3 luni de facultate fără mașină și mă urcam pe pereți, am nevoie de ea pe post terapeutic.
tudyniuz Quote:
Nu stiu tu cat de des vii in tara cu masina, eu veneam odata pe an, in vacanta de vara. Atunci programam si ITP-ul. Nu e o problema sa il faci inainte de termen, astfel ca probabil era bine sa il fi facut din iarna acum. Daca vii la vara, il faci atunci, apoi peste 2 ani il poti face din nou cand vii iar vara, etc.
Mi-a ieșit complet din cap, eram ocupat să fac schimbul de mașini și am uitat să verific când expiră. Până acum nu m-a oprit poliția, deși am numere străine și nici nu prea conduc ca un olandez

aici în Groningen pare că sunt destul de absenți. Singura autoritate care a avut o problemă cu numerele de România a fost primăria când am vrut să-mi iau loc de parcare de reședință.